Get the Flash Player to see the slideshow.

Anlægsgartneren der ser muligheder hvor andre ser begrænsninger

Hos GreenGarden har vi både grønne fingre og øjne. Vi ser muligheder i dine udendørs arealer, og udfører disse med professionalisme til en fornuftig pris.

Grønt er både godt for sind og krop, og du gør med garanti en god investering, når du beslutter dig for at forny og forbedre dine udendørs arealer.

Når vi hjælper dig med at udnytte din have, udvider du dit hjems muligheder, og flytter en masse aktiviteter ud i haven, herved får du altså både mere plads og glæde af dit hus og have.

Erfarne og kompetente medarbejdere

I mange år har vi specialiseret os inden for anlægsgartner området, og kan den dag i dag tilbyde en bred vifte af services der omhandler gartner og anlægsgartner håndværket.

Her på hjemmesiden kan du se billeder af nogle af de mange jobs, vi i tidens løb har udført, endvidere kan du læse beskrivelser af de opgaver, som vi udfører.

Hos os er der ikke den opgave, der er for stor eller for lille, således beskærer vi træer, ordner haver, terrasser og meget meget mere, for både private og offentlige.

Mange af vores jobs er i Roskilde og Holbæk, men vi tilbyder vores services på hele Sjælland.

Såfremt du skulle have spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os. De nødvendige kontaktoplysninger finder du her på hjemmesiden, under fanen: kontakt os.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GreenGarden løser opgaven