Get the Flash Player to see the slideshow.

Historie

GreenGarden er en udløber af GreenGarden, der blev startet af indehaveren Thomas Lunden i 2002. Thomas Lunden født i Frederikshavn i 1967, er uddannet skovfoged i 1994 og virkede som sådan i 8 år, på to forskellige private godser på sjælland. Arbejdet som skovfoged omfattede arbejdsledelse, entrepriseledelse, tilbudsskrivning, kontakt til offentlige myndigheder og statslige institutioner. Som en ret stor del af arbejdet lå vedligeholdelsen af de parker og haver der var i forbindelse med godserne. Udlejningsboliger skulle bringes op i niveau, dette medførte ofte nyanlæg samt pasning af haven.

I 2002 tog jeg springet og blev selvstændig, forlod skovfogedboligen, dog medbringende min kommende hustro Pernille, der arbejde som sekretær på godset. Vi bosatte os i Odsherred på gården ”Elmely” Nykøbingvej 158, 4571 Grevinge. Vi har siden udviklet virksomheden således at vi i 2008 følte at tiden var inden til stiftelsen af GreenGarden. I 2009 købte vi firmaet ”Anlægstekniker Preben Ludvigsen” og overtog de aktiviteter der lå i dette firma, et 25 år gammelt anlægsgartnerfirma fra Holbæk. Den tidligere ejer, Preben Ludvigsen, blev ansat og arbejder nu som konduktør i GreenGarden.

Vi laver i dag alle former for anlægsarbejde, har mange gode samarbejdspartnere og mener at vi leverer en god og faglig forsvarlig ydelse til vore kunder.


Jeg har fortsat mit gamle firma GreenGarden, her arbejdes med skov, råtræ, juletræer og naturplaner.


Såfremt man ønsker mere sjov kan man også henvende sig til mig, vi har indrettet en eventpark på vores gård hvor vi spiller paintball, fodboldgolf og eventgames. Check evt. www.eventpark.dk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GreenGarden løser opgaven